Itt a legnyugisabb fesztivál: kezdődik a Buddhafeszt!

Magyarországon először tartanak buddhista fesztivált a Komlótól és Pécstől is mindössze pár kilométerre fekvő Sikonda-völgyben augusztus 11. és 13. között.

img_1881.jpgFotó: Tenger Média

A Buddhafeszt elvonulás és fesztivál is egyben, ahol a résztvevők a buddhizmus sokrétű hagyományait ismerhetik meg előadások, beszélgetések, valamint szertartások, buddhista ülő és mozgásos gyakorlatokon keresztül, a hétvégét követően pedig mind testben, mind szellemben és lélekben is felfrissülve, megújulva térhetnek vissza a hétköznapokba.

A fesztivál egyik szervezőjével, Cser Zoltánnal a Tan Kapuja egyház igazgatójával Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk c. műsorban 2023. augusztus 9-én:

Az első Buddhafesztre jegyet csak elővételben és csak korlátozott számban lehet vásárolni. A helyszínen csak a jegyek érvényesítése és a beléptetés folyamata zajlik majd.
Jegyek itt vásárolhatók.
A fesztiválról, a programokról bővebb információk itt találhatók.
Buddhafeszt a Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr2518188615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása