Képregényes lányok gyülekeznek a Balatonnál

Nemzetközi workshop kezdődött Zánkán, szeptember végén pedig kiállítás nyílik az itt született munkákból a Bakeltit Multi Art Centerben.

comic-1296117_1920_1.pngOpenClipart-Vectors képe a Pixabay -en.

A Kreatív Európa pályázat keretében megvalósuló Women Power in Comics célja, hogy erősítse térségünk női művészeit és elősegítse pályájuk alakulását. Magyar partnerként a Bakelit Multi Art Center Alapítvány vesz részt az együttműködésben, segítségükkel tizenkét, pályázat útján kiválasztott művészt hívtak meg Zánkára, hogy rövid képregényeket készítsenek. A rezidens művészek munkájából Szeptember 30-án nyílik kiállítás a PesText keretében a Bakelit Multi Art Centerben. 

Ladjánszki Márta projektvezetővel és Hegedűs Márton képregényrajzolóval Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n hallható Kapcsolódjunk! c. műsorban 2023. augusztus 23-án:

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr5918200237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása