Amikor az ég a szokásosnál is kékebb

Egy tiniszerelem első csetlés-botlásai vidám őszinteséggel Kiss Márton rendezésében a Kolibriben. Kék órák bemutató december 9-én!

A 14 éves Fülöp új a városban és a suliban. Tanulás közben közelebb kerül évfolyamtársához, a szintén 14 éves Julihoz, és mindketten új érzésekkel kerülnek szembe. Ám a köztük bimbódzó első szerelem mindent átható érzését lassan elsöpri a külvilág. Hőseink az érzelmek örvényében keresik önmagukat, azt a megfelelő pillanatot, amikor az ég a szokásosnál is kékebb.

kekorak_1080x1920_cover.jpg

Hogyan kommunikáljunk szorongás és megfelelési kényszer nélkül az érzelmeinkről, a vágyainkról, szerelemről, szexről, és hogyan beszéljünk a tinédzserekkel azokról a kérdésekről, amiket feltenni sem merünk? Kiss Márton rendezővel Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n hallható Kapcsolódjunk! c. műsorban 2023. november 29-én:

Kék órák

A magyar szöveget Sophia Matteikat nyersfordítása alapján írta: Kiss Márton

Játsszák:
Csernák Norbert
Grisnik Petra m.v.
Nyirkó Krisztina
Ruszina Szabolcs

Dramaturg: Horváth Péter
Látványtervező: Polgár Péter
Zeneszerző: Sulyok Benedek
A rendező munkatársa: Vajdai Veronika

Rendező: Kiss Márton

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr9418268687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása