Nyerj színházjegyet a Pesti Vigadóba!

Április 7-én Csokonai Dorottya c. vígeposzát láthatjuk a felvidéki Csavar Színház előadásában. Páros belépőt nyerhetsz, ha velünk játszol!

ke_pernyo_foto_2024-03-28_13_41_37.png
Ki ne ismerni a diák- és ifjúsági színpadok nagy kedvencét, Dorottyát, és az ő diadalmát fársángon? A fergeteges bohózat hiába 200 éves, Gál Tamás előadása lebontja a falakat az akkori diákság és a mai nemzedékek között, és önfeledt szórakozást kínál a Vigadó színháztermében, a Sinkovits Imre Kamaraszínpadon.

Ha helyesen válaszolsz kérdésünkre és like-olod Facebook oldalunkat, páros belépőt nyerhetsz a 2024. április 7-én, vasárnap 17:30-kor kezdődő Dorottya c. előadásra, a Pesti Vigadó Sinkovits Imre Kamaratermébe! 

Melyik Arany János hősköltemény szerepel a Csavar Színház repertoárján? 

a. A nagyidai cigányok
b. A walesi bárdok
c. A Toldi 

A megfejtést 2024. április 4-én 12:00-ig várjuk a megfejtes@tenger.media email címre. A nyerteseket telefonon értesítjük, ezért kérjük, mindenképp add meg elérhetőségedet!

Tehát, ha nyerni akarsz:

1. Nyomj like-ot a Tenger Média Facebook oldalára!
2. A helyes megfejtés betűjelét írd meg a megfejtes@tenger.media email címre, és
3 ...írd bele a levélbe a telefonszámodat is!

Köszönjük!

Gál Tamással készült interjúnkat itt hallgathatjátok meg.

További információk itt olvashatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr8118365789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása