Random fotók a meg nem élt vágyakról

Történetek, versek, rémregények, fényképekbe sűrítve. Az Ön itt áll című kiállítás korunk útkereséseit fogalmazza újra a fotográfia eszközeivel. 

A tárlat társadalmi és egyéni problémákat vizsgál – a 21. századi közösségek széttagoltsága, a generációk közötti kommunikáció hiánya és megoldatlan, feldolgozatlan traumák nyoma ott van a Random kollektíva majd' minden alkotójának fókuszában. Nem véletlen, hogy olyan erős forradalma van jelenleg a tradíciók újraélesztésének, az egyén kihívásokkal teli útkeresésének, a generációs traumák feldolgozásának. Hol található meg a gyökerek fontossága, hova menekülhetünk a mindennapi élet kihívásai elöl? A kiállítás olyan aktuális topikokat vizsgál, melyek mindannyiunkra hatással vannak. A vizsgálódás eszközei pedig a fotográfia különböző stílusaiban rejlenek, a dokumentarizmustól, a stagephotography-ig, a személyes narratíván át a videómunkákig.

A Random két művészével, Fedor Ilkával és Pataki Vukov Ágnessel Kalmár András beszélgetett a Trend Fm 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. április 17-én:

A kiállítás április 26-ig látható a Random Galériában.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr618383451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása