Táborozz a trollok földjén!

Fantasztikus kalandok és embert próbáló feladatok várnak a messzi északon, ráadásul lakkából sem lesz hiány.

e068ae337df3c2f5922f4c44696622c1.jpeg

Nyári alkotótábort hirdet a Budapest Bábszínház alsó tagozatosok részére. A táborban Varró Dániel: A szomjas troll - Kis viking legendárium című kötetének világában kalandozhatnak a gyerekek, ezzel is készülve a Bábszínház első őszi bemutatójára.

Miközben odakinn a nyári hőség tombol, a Bábszínház titokzatos falai között a hűvös fjordok közé utazunk, hogy vikingek, trollok és hasonló varázslények nyomába eredjünk. Kalandjaink során lakkaszörpöt kutatva bejárjuk a színház berkeit, elkészítjük a saját troll-bábjainkat, amelyek segítségével aztán elmeséljük legendás közös hetünket egy igazi bábszínházi előadásban!

A tábor házigazdájával, Hirmann Blanka drámapedagógussal Kalmár András beszélgetett  Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. április 17-én:

További részletes információk a táborról itt érhetők el.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr6318385045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása