Újra itt a nagy tavaszi utcaünnep!

Május első hétvégéjén, 3-án és 4-én kerül újra megrendezésre a Bartók Béla Boulevardon az Eleven Tavasz.

A Gellért tértől induló rendezvény a Móricz Zsigmond körtéren át egészen a Feneketlen-tóig tart, így bárhonnan is közelítjük meg a Bartók Béla Boulevardot, lépten nyomon izgalmasabbnál-izgalmasabb programokra bukkanhatunk.

dsc09893.jpg

Május 3-án, pénteken délután már 3 órától megtelik élettel a Bartók, a kül- és beltéri színpadokon rengeteg fellépő lesz, a pop, a rock, a swing és még sok más zenei stílus képviselteti magát. Az alkotni vágyók már most válogathatnak kreatív workshopok közül, egyebek mellett a Gárdonyi téren nemez-bőr fülbevaló készítéssel ismerkedhetnek, az ArtMasters Kreatív Műhelyben élményfestéssel vagy bőrönd jelölő/kulcstartó készítéssel találkozhatnak, sőt még sütifestéssel és retextil kitűző, valamint koszorú készítési programmal is szembe sétálhatnak a Gárdonyi térre látogatók. Mivel anyák napja is erre a hétvégére esik, így ajándékkészítési ötletekből is válogathatnak az érkezők, a Kiss Áron Magyar Játék Társaság textilfestéssel, textil madárkák és szívek készítésével készül, míg a KACs Műhely segítségével szeretetcsomagot lehet összeállítani az édesanyák számára. A számtalan koncert, workshop és pop-up képzőművészeti bemutató mellett gasztronómiai izgalmakra is számíthat minden idelátogató korosztály. 

A részletes program itt érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr9418388921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása