Újra a gyerekeké Kaposvár

...legalábbis ami a színházművészetet illeti: május 6-án kezdődik az ASSITEJ nemzetközi gyerekszínházi biennálé. A seregszemlén felvonuló darabok kurátorával, Cziráki Judittal Kalmár András beszélgetett.

bed2088374d51741deef7d8930b0cdc9_1.jpeg

Budapest Bábsztínház: Nem félünk a sötétben

A hagyományhoz híven a műfaj legjobbjait vonultatja fel idén május 6. és 10. között a XI. Kaposvári ASSITEJ Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé, ahol 25 előadás és változatos szakmai- és kísérőprogramok közül válogathat a közönség.

A Kolibri Színházban működő ASSITEJ Magyar Központ és a kaposvári Csiky Gergely Színház szervezésében immár tizenegyedik alkalommal megrendezett seregszemlén a 2022 után bemutatott legjobb gyermek- és ifjúsági színházi előadások, illetve színházi nevelési programok vesznek részt korosztályok szerint csoportosítva. A nemzeti versenyprogram válogatója, Cziráki Judit dramaturg, fordító, művészeti tanácsadó több mint 100 pályázott produkcióból választotta ki a 22 versenyelőadást. A versenyprogram mellett szakmai beszélgetések és konferencia, valamint különféle kísérőprogramok várják az érdeklődőket.

A seregszemlén felvonuló darabok kurátorával, Cziráki Judittal Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorában 2024. április 24-én:

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr5418392979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása