Budapest megmentett ékköve: a Bartók kulturális negyed

Ünnepelni készül a Bartók Béla Boulevard, május 3-án és 4-én újra itt az ELEVEN Tavasz. De hogy miért is alakult meg az eseményt szervező civil szervezet, arról Fári István elnök mesélt.

1920.jpeg

Tíz éve alakult meg a Bartók Béla Boulevard Egyesület elődje a Kult11, azzal a céllal, hogy megmentse az akkor éppen a teljes lerongyolódás felé tartó Bartók Béla utat. Üres kirakatok, tátongó üzletek, csúnya, rossz állapotban lévő boltok szegélyezték az akkor még kétsávos főútvonalat. A mai kulturális negyed létrejötte nemzetközi mércével is kiemelkedő teljesítmény, amelyre méltán lehetnek büszkék az itt lakók, az üzlettulajdonsok és természetesen az idelátogatók is. A múltrol, az új tervekről és nem utolsó sorban az ELEVEN Tavaszról Fári István elnökkel beszélgetett Kalmár András a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. május 1-én:

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr118395205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása