Médiaszakemberek Gyulajon

A Dikh TV-ből is ismert Minzari Szandra és Nagy Melanie látogattak Gyulajra, ahol egy izgalmas közös beszélgetés keretei közt meséltek magukról és a roma női szerepekről.

A Szívlapát Alapítvány és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szervezésében érkezett a két médiaszakember, a Dikh TV-ből is ismert Minzari Szandra és Nagy Melanie Gyulajra, ahol közönségtalálkozó keretében meséltek a fiataloknak a roma nők, lányok helyzetéről és esélyeiről, valamint a külföldi egyetemeken szerzett tapasztalataikról. A beszélgetés végén, amelyet Kalmár András moderált, több kérdés is megfogalmazódott a közönség soraiban, amelyre a meghívottak igyekeztek válaszolni és természetesen a közös fényképezkedés sem maradhatott el. A Szívlapát Alapítvány önismereti, média és fesztiválmenedzseri továbbképzéseket tart a helyiségben az érdeklődő fiatalokkal, azzal a céllal, hogy ismereteiket a közösen megszervezett eseménysorozatokon kamatoztathassák.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr8817991476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása