Igazi szuperprodukció lesz az István, a király

A Rékát alakító Herczku Ágnes mesélt a kulisszatitkokról.

hercz_1.jpegHerczku Ágnes a táncosokkal próbál – Fotó: Erhardt László

Augusztus 19-én kétszer, 15:00-i és 20:00-i kezdettel láthatják az Aréna nézői a klasszikus rockoperát, Novák Péter rendezésében. Az 40 évvel ezelőtti hagyományokat szem előtt tartva, most is lehetőséget kaptak az alternatív és népzenei zenei szcéna művészei, ugyanakkor XXI. századi színpadtechnikai megoldásokat felvonultató és a nézőket is bevonó és megmozgató produkciót láthatunk. Az előadást 20:00-kor a Duna Tv is közvetíti a Papp László Sportarénából, 19:40-től pedig werkfilmet láthatunk az előkészületekről és a próbafolyamatról.

A Rékát alakító Herczku Ágnessel Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2023. augusztus 2-án:

A Bródy János és Szörényi Levente szerzőpáros időtálló darabjában Istvánt Koltai-Nagy Balázs, Koppányt Baricz Gergő alakítja. A további szereplőket Schell Judit (Sarolt), Horányi Juli (Gizella), Herczku Ágnes (Réka), Köteles Leander (Torda), Orosz Ákos (Asztrik), Kardos-Horváth János (Vecelin), Borbély Richárd (Laborc), Pallag Márton, Krisztik Csaba, Andrássy Máté (főurak) és Sena Dagadu (sámán) játsszák. Az élményszínházban közreműködik egy 10 fős gyerekkar, egy 120 fős tánckar és egy hat fős rockzenekar.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr2218194027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása