A mesterséges intelligencia hozza el az új Kádár-korszakot?

Szeptember 24-én 17:30-tól látható a Pesti Vigadóban Oláh János 1968-ban írt abszurd drámája, a Kenyérpusztítók, amelynek különös aktualitást kölcsönöz a technológiai fenyegetettség.

ke_pernyo_foto_2023-09-13_13_42_57.png

A darabot Ruszt József rendezésében, az Egyetemi Színpad mutatta be 1971-ben. Ami akkoriban a mindent figyelő hatalom okozta tehetetlenségről, félszegségről, reménytelen botladozásról szólt, az most a technológiai fenyegetettség árnyékában nyer új jelentést, meséli Lázár Balázs, az előadás egyik főszereplője. Oláh János humora és szeretete mindenesetre átível az évtizedeken és a társadalmi korszakokon – vallja. A színésszel Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n hallható Kapcsolódjunk! c. műsorban 2023. szeptember 13-án:

Oláh János: Kenyérpusztítók
Kortárs színház - Felolvasóest
SZÓ • SZÍN • JÁTÉK sorozat

Alkotótársak:

DÓCZY Péter - színművész

LÁZÁR Balázs - színművész

SZIRTES Balázs - színművész

Narrátor: TALLIÁN Mariann

Játékmester: DÓCZY Péter 

Rendező: LÁZÁR Balázs színművész - KISS József, Jászai Mari-díjas színművész, rendező

NYERJEN JEGYET AZ ELŐADÁSRA!

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr6418213641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása