Kortárs tükröződések a Duna-parton

November elejéig látható a Pesti Vigadóban az MMA Képzőművészeti Tagozata által díjazott művészek kiállítása. Stefanovits Péter tagozatvezetővel és Fazakas Réka kurátorral beszélgettünk.

20230913_140354.jpegKotormán Norbert: Vízbelépő (Pater noszter) - szobor, akrilgyanta, 185 × 120 × 65 cm

A szeptember elején nyílt kamaratárlat a 2021-2022. évben az MMA Képzőművészeti Tagozata Művészeti ösztöndíjában részesített Babinszky Csilla, Imre Mariann, Katona Zoltán és Kotormán Norbert képzőművészek, a köztestület 2021. évi életút-díjával kitüntetett Csorba Simon László képzőművész és Vécsi Nagy Zoltán művészettörténész, továbbá Eszik Alajos és Rónai Péter képzőművészek munkáit mutatja be.

Stefanovits Péterrel, az MMA képzőművészeti tagozatának vezetőjével és Fazakas Réka kurátorral Kalmár András beszélgetett a Trend fM 94.2-n hallható Kapcsolódjunk c. műsorban 2023 szeptember 13-án:

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr618221073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása