Mit ér az egészségügy, ha magán?

Idén is megjelent A TOP30 Legbefolyásosabb szereplő a magánegészségügyben c. kiadvány, melynek fókuszában az ortopédiai műtétek állnak.

surgery-1807541_1280.jpg

A kiadványban idén is közzéteszik a piacra legnagyobb hatással bíró szereplők Top30-as listáját. A tavalyi metódus alapján, a kiadvány szerkesztői és a szakmai zsűri egy közel 100 fős listát állított össze, amelyben piaci-, igazgatási pozíciójuk, hatásuk, specialitásuk, médiaszerepléseik alapján kaphattak helyet a legbefolyásosabb emberek. A 100 fős listából egy széles szakmai körben tartott szavazás alapján kerül ki a TOP30 helyezett. A TOP30 Legbefolyásosabb szereplő a magánegészségügyben kiadvány bemutatója 2023. november 10-én, pénteken, 9 órától lesz a Magyar Tudományos Akadémián, a Nagy Magánpraxisnapon.

A magánegészségügy helyzetéről, a páciensek szempontjairól és a mesterséges intelligencia szerepéről Kalmár András kérdezte Lengyel Lívia közgazdászt, a kiadvány főszerkesztőjét a Trend FM 94.2-n hallható Kapcsolódjunk! c. műsorban:

egeszseg_uzlet_borito_2023_zold.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr4318239425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása