Búcsúzik az óévtől a Csík Zenekar – nyerj jegyet a koncertre!

Páros belépőt nyerhetsz a december 28-i budapesti koncertre, ha velünk játszol!

2023. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központban (BKK) adja hagyományos évvégi koncertjét a Kossuth-díjas csapat. Idén sem maradhatnak el a vendégek: Kiss Tibi szinte már családtagnak számít, Beck Zoli is játszott már a zenekarral, azonban a varázslatos hangú Nótár Mary először lép fel a Csíkkal. A vendégművészeket – azon túl, hogy természetesen az ő dalaik közül is mutatnak be feldolgozásokat – elsősorban az autentikus népzenei produkciókban való közreműködésre kérte fel a zenekar, így nagyon izgalmas estének, és remélhetőnek egy sokkal békésebb új évnek nézünk majd elébe a Csík Zenekar és az égiek jóvoltából.

Csik_Zenekar_nyerj_jegyet

Ha helyesen válaszolsz kérdésünkre és like-olod Facebook oldalunkat, páros belépőt nyerhetsz a 2023. december 28-án, csütörtökön 20:00-kor kezdődő Csík Zenekar koncertre, a Budapesti Kongresszusi Központba! 

Az óévbúcsúztató Csík koncert vendégei közül ki működött közre azon a tavaly decemberben napvilágot látott Csendes éj feldolgozáson, amelyen tarnazsadányi gyerekek is muzsikáltak?

a. Beck Zoli
b. Nótár Mary
c. Kiss Tibi

A megfejtést, amelyhez segítséget itt találsz,  2023. december 11-én 12:00-ig várjuk a megfejtes@tenger.media email címre. A nyerteseket telefonon értesítjük, ezért kérjük, mindenképp add meg elérhetőségedet!

Szabó Attilával, a zenekar prímás-gitárosával Kalmár András beszélgetett a koncert kulisszatitkairól a Trend Fm 94.2-n futó Kapcsolódjunk c. műsorban 2023. november 22-én:

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr3018261569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása