Lehet-e jó szülő egy robot?

Pótolhatja-e a szülői funkciókat egy gép? Többek közt erre keresi a választ a Szűlőjavító, a Kolibri és a Káva új bemutatója.vidovszky_gyorgy
Félig árván maradt, 14 éves főhősünk édesapja elfoglalt üzletember, aki nemrég újkapcsolatba kezdett, ezért egyre kevesebbet tartózkodik otthon. A fiú így lassan teljesen egyedül marad. Az apa fizikai hiányát leginkább sok pénzzel és márkás holmik megvásárlásával kompenzálja – míg egyszercsak vesz egy robotot, aki (ami)helyettesíteni tudja őt a hétköznapokban. Minden praktikus dologban segít a fiúnak, „jelen van”. Programozható. Talán ideális szülővé is tehetnénk, ha tudjuk, mit várunk el a „jó” szülőtől.

Vidovszky György rendezővel Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2023. november 20-án:

Az előadás bemutatója november 29-én szerdán 10:00-kor lesz a Kolibri színházban. További információk itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr7218262871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása