Nyerj jegyet a KFT nagykoncertjére!

Január 6-án a BKK-ban ad Big Band koncertet az 1981-ben alakult legendás zenekar. Most páros belépőt nyerhetsz, ha velünk játszol!

kft_vagott.jpeg

Rezes évkezdetnek néz elébe, aki résztvesz a KFT New Orleans-i hangulatú nagykoncertjén, ugyanis hatalmas dobásra készül az 1981-ben alapított zenekar: először, és terveik szerint utoljára Big Band stílusban, kilenc fúvóssal, vokalistákkal és ütősökkel kiegészülve játsszák el a mindenki által ismert örök slágereiket. A Bornai Szilveszter hangszerelésében megszólaló dalok január 6-án csendülnek fel a Budapest Kongresszusi Központban. A Másokkal, másképp alcímmel jelentkező koncertről természetesen a meghívott vendégelőadóművészek sem hiányozhatnak, de hogy pontosan kik is ők, azt majd csak a helyszínen tudhatjuk meg, ahogy azt is, hogyan szól nagyzenekari átiratban a Bál az Operaházban, vagy a Macska az úton

Ha helyesen válaszolsz kérdésünkre és like-olod Facebook oldalunkat, páros belépőt nyerhetsz a 2024. január 6-án, szombaton 20:00-kor kezdődő KFT koncertre, a Budapesti Kongresszusi Központba! 

Milyen hangszer a szaxofon?

a. Rézfúvós
b. Fafúvós
c. Billentyűs

A megfejtést 2024. január 3-án 12:00-ig várjuk a megfejtes@tenger.media email címre. A nyerteseket telefonon értesítjük, ezért kérjük, mindenképp add meg elérhetőségedet!

A koncert titkairól Márton András mesélt Kalmár Andrásnak a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk c. műsorban 2023. december 20-án: 

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr5518284567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása