Nyerj jegyet a világhírű magyar festőművész tárlatára!

Páros belépőt nyerhetsz a 100 éve született Reigl Judit kiállítására a Műcsarnokba, ha velünk játszol!

reigl_judit_robbanas_1956_olaj_vasznon_90_x_114_cm.jpegReigl Judit: Robbanas  – 1956, olaj, vásznon, 90 x 114 cm

Reigl Judit világhírű magyar festőművész főműveit, valamint soha nem látott, eddig lappangó festményeit állították ki a Műcsarnokban, 1700 négyzetméteren. A Műcsarnokban bemutatásra kerülő, több mint 80 Reigl Judit festmény mellett a Második párizsi iskola olyan kiemelkedő alkotóinak művei szerepelnek a tárlaton, mint Jean Dubuffet, Hans Hartung, Jean-Paul Riopelle és Jean Degottex.

A kiállítás kurátora Makláry Kálmán, aki jó barátja és egyben újrafelfedezője is volt a Franciaországban élő művésznek.

Ha helyesen válaszolsz kérdésünkre és like-olod Facebook oldalunkat, páros belépőt nyerhetsz a 2024. január 28-ig látogatható REIGL JUDIT 100 | REIGL JUDIT ÉS A MÁSODIK PÁRIZSI ISKOLA c. kiállításra a Műcsarnokba, sőt, megnyerheted a kiállítás társszervezője, a Makláry Fine Arts kiadásában megjelent, Reigl Judit életét mese formában közreadó kötetet is.

Mikor volt korábban Reigl Judit kiállítás a Műcsarnokban?

a) 1995                          
b) 2005                                               
c) 2011

A megfejtést, amelyhez segítséget itt találsz,  2024. január 15-én 12:00-ig várjuk a megfejtes@tenger.media email címre. A nyerteseket telefonon értesítjük, ezért kérjük, mindenképp add meg elérhetőségedet!

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr8918296261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása