Egy pontos előadás titkai

A Budapest Bábszínház egyik legkülönlegesebb darabjában beszéd ugyan nincs, de lenyűgöző XXI. századi vizuális elemekből bőven akad. Szolár Tiborral beszélgettünk Ponttól pontig

Képzeljünk el egy pontot! Kicsi ez a pont vagy nagy? Egyik sem? Képzeljünk el egy pontosan pont méretű pontot! Ő lesz a főszereplőnk.

7f8c232f5a2d4e9de58a9708355c8ef5.jpeg

Ez a Pont mozgásba lendül. Mozgásából újabb pontok, vonalak, háromszögek, négyszögek, egyszóval újabb formák jelennek meg a térben. A Pont kapcsolatba kerül velük. Barátságosak ezek a találkozások vagy félelmetesek? És legfőképpen: hová vezetnek? Újabb formák megszületéséhez, avagy éppen ellenkezőleg, vissza a kezdetekhez? Lehet-e egy pont a Pont, mi történik vele kettő, három, sok más forma között?

Szolár Tibor bábszínésszel Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. március 20-án: 

Az előadásról további információk itt érhetők el.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr9218362991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása