Abszurd idők jönnek

Tavasszal újra látható a legendás dán házastársi komédia a Szkénében.

418867773_750290520473229_2038794678261443383_n.jpeg

Line Knutzon Közeleg az idő c. komédiája a Nézőművészeti Kft. produkciójaként kerül színpadra április 14-én, 15-én és május 10-én. A házastársi abszurdban mindenki egy kicsit hibbant, és ebben az egyre növekvő közös őrületben bontakoznak ki az együttélés örömei, kétségei, kudarcai, zsákutcái. E zsákutcákat Kovács Lehel rendezésében térképezhetjük fel, aki már második alkalommal dolgozik a Nézőművészeti Kft. csapatával.

Kovács Lehellel Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. április 3-án:

AKözeleg az időben a Nézőművészeti Kft. alapító tagjaihoz – Katona László, Kovács Krisztián és Scherer Péter – Kovács Lehel mellett több vendégművész csatlakozik: az előadás főszereplőjét, Rebekkát Soltész Bözse alakítja, mellette a Trojka Társulat állandó tagját, a Mucsi Zoltán temesvári rendezéséből, a Guppiból a Szkénében is ismerős Nagy Dórát, illetve a Forte Társulat színésznőjét, Földeáki Nórát láthatjuk az előadásban. Bár Nóra először dolgozik a Nézőművészeti Kft-vel, mégsem teljesen ismertelen számára a csapat, hiszen Kovács Lehellel együtt végeztek Lukáts Andor és Jordán Tamás osztályában a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Szintén nem először dolgozik együtt a rendezővel Pirityi Emese jelmeztervező, aki többek között a tavalyi Leenane szépéért is felelt. Mellette a produkció egyedi látványvilágáról Zöldy Z Gergely gondoskodik, zeneszerzőként pedig – a Szkénében jól ismert, a Forte Társulatban játszó – Krisztik Csaba csatlakozik az alkotógárdához.  

Jegyvásárlás itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr8918374407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása