Főzzünk együtt anyák napjára!

A virágcsokor mellé ajándékozhatunk közös gasztrokulturális élményt is.

Az ünnepi menü jó ötletnek tűnik, de a gyerekek konyhai tevékenysége gyakran sok takarítanivalót jelent, ráadásul az alapanyagok beszerzése is a szülőre hárul, így ez nem a legideálisabb anyák napi ajándék. De ha adott egy hely, ahol a megfelelő konyhai eszközök és a hozzávalók is rendelkezése állnak, vannak segítők, és még mosogatni sem kell, sőt akár az egész család is együtt főzhet, akkor már kész főnyeremény egy anyák napi gasztrokulturális élmény! 

doc_9022-n.jpeg

Ezt az élményt a Dob utcai Makeryben találjuk. A Makery tulajdonképpen egy fejre állított étterem, ahol mindenki játszva elkészítheti az általa választott ételeket párjával, családjával, barátaival vagy munkatársaival együtt. A vendégek a helyi és a nemzetközi konyha számos fogása közül választhatnak. A hozzávalókat kis tálkákban kapják meg, előkészítve, feldarabolva és kimérve. Minden vendég kap egy tabletet is, amelyen egy receptvideó alkalmazás mutatja lépésről lépésre a folyamatot. A kalandos programban mindenki egymás mellett főz az éttermi asztalokba épített indukciós főzőlapokon.  

A részletekről Kövécs András alapító mesélt Kalmár Andrásnak a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban:

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr818393489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása