A fiú, akit elfelejtettek felállítani

Június 2-án egy különleges hangszert ünnepelnek a Pesti Vigadóban: a harsonát. A koncert házigazdájával, Hőna Gusztávval beszélgettünk.

20240409_ho_na_guszta_v_interju_01.jpeg

Fotó: Nyirő Simon/MMA

Ma már legendás Gardelli karmester úr feledékenysége, aki nem állította fel a harsonás fiatalembert, amikor a szólójára került a sor, pedig ez a bevett szokás a klasszikus zenében is. Viszont fájdalomdíjjul felajánlott egy olyan lehetőséget, amely elindította a ma már Liszt Ferenc-díjas harsonaművészt, a Zeneakadémia professor emeritusát, az MMA rendes tagját, Hőna Gusztávot, a nemzetközi karrier felé vezető úton.

A műfaj hazai remekeit felvonultató koncertre június 2-án kerül sor a Pesti Vigadóban, ez alkalomból Kalmár András kérdezte a legendás muzsikust a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c műsorban 2024. május 22-én:

További információk a koncertről és jegyvásárlás itt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr3518414093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása