Dúdolható dalok vakáció idejére

Molnár Emese zenekara, a Jamese ismét Szabó T. Anna verseket zenésített meg. Lemezbemutató június 1-én a Magyar Zene Házában.

duroraszo-single_2400.jpg

Dudorászó szünidő nemcsak a legkisebbeknek szól, igazi családi lemez ez, amelynek zenei és irodalmi rétegei minden generációt megérintenek. Molnár Emese nagy rutinnal, de ugyanakkor finoman és érzékenyen gyúrt dallamokat Szabó T. Anna soraira, amelyek a versekkel együtt könnyen bekúsznak a nyári napok kalandjai és semmittevései közé. A kollaboráció, amely a Zenés Adventi Kalendáriummal indult, most újabb állomásához érkezett, és remélhetőleg lesz még folytatása. Aki koncertélményként szeretné megélni a Noémóval és Brankával teljessé vált zenei anyagot az látogasson el a Ligetbe június 1-én szombaton, 10:30-ra a Magyar Zene Házába. 

Molnár Emesével Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. május 29-én:  

Jegyvásárlás itt, Facebook esemény emitt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr518417481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása