Különleges zenekarok randevúznak a Káli-medencében

A Szent Efrém Férfikar, a Duckshell, a Dresch Vonós Quartett és a Hot Jazz Band is ott lesz a hétvégén a Salföldi Dalföldön. 

ifj_csoo_ri_sa_ndor_1615624478.jpeg

Ifj. Csoóri Sándor Sündi ezúttal a Dresch Vonós Quarettel lép fel

Kilencedik alkalommal rendezik meg a Káli-medence kapujában fekvő festői kis faluban, Salföldön a zenei kuriózumokat felvonultató háromnapos ünnepet június 21-23 között. A szervezők szándéka szerint nem csak egyedi kulturális élményekkel gazdagodhatnak az idelátogatók, de új fizikai és szellemi találkozásokra is lehetőséget ad a minifesztivál. A Balatontól csak néhány percre található településen könnyen fellelhetők a programok, a központi helyszín a Káli Fecske Étterem és Kulturális Központ, amely a falu északi végében, a Templom mellett áll, de idén bekapcsolódik a főút szemközti oldalán, a homokbánya tövében elhelyezkedő Bányakert is. Szakrális tér az erdő mélyén megbúvó pálos kolostor rom, hagyományosan itt is sor kerül egyházzenei koncertekre.

Az egyik legkedveltebb helyszín, Tőke Gyula pajtája idén technikai okok miatt nem áll rendelkezésre, de a pajtatulajdonos szívesen mesélt az ezévi programkínálatról és a Dalföld szelleméről.
A beszélgetés a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban hangzott el 2024. június 19-én, Tőke Gyulával Kalmár András beszélgetett:  

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr3318431139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása