Nyerj 3 napos bérletet a Művészetek Völgyébe!

Játssz velünk! Ha helyesen válaszolsz kérdésünkre, 2 db. 3 napos bérletet nyerhetsz az ország legnagyobb összművészeti fesztiváljára!

Ismét rengeteg koncerttel, irodalommal, művészettel és vidám fesztiválozókkal tölti meg 10 napon át Kapolcs, Vigántpetend és Taliándörögd utcáit július 19. és 28. között a Művészetek Völgye.

9_nap_dohi_gabriella_select-1009.jpg

Fotó: Dohi Gabriella/Művészetek Völgye

A Panoráma Színpadon idén a 30Y, az Aurevoir., a Bagossy Brothers Company, a BËLGA, Beton.Hofi,  a Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, az Elefánt, az Esti Kornél, a hiperkarma, az Ivan & The Parazol, a Kiscsillag, a Margaret Island, a Parno Graszt, a Platon Karataev, a Punnany Massif és a Quimby dalaira bulizhatunk. A fesztivál második nagyszínpadának számító Közlekedési Múzeum x LŐTÉR helyszínen lép fel az Analog Balaton, az Anima Sound System, Ajsa Luna, a Besh o droM, a Co Lee Live Band, a Duckshell, az Európa Kiadó, a Fiúk, a Freakin Disco, Hundred Sins, a Lóci Játszik, a Péterfy Bori & Love Band, a Random Trip, Sisi, a Selah Vie, a Szabó Balázs Bandája, a Vad Fruttik és a VHK is. Mindeközben, Vigántpetenden a Cirque du Tókert olyan legendáknak ad otthont, mint Zorán, Kern András, Dés László, a Csík zenekar és Presser Gábor, valamint a Budapest Bár. Emellett több kortárs táncművészeti produkció és újcirkuszi előadását is láthatunk majd itt, mint például a Feledi Project, a Duda Éva Társulat vagy a Fővárosi Nagycirkusz műsorát.

A Művészetek Völgye teljes programja elérhető a www.muveszetekvolgye.hu oldalon, ahol mindenki összeállíthatja saját fesztiválprogramját és ahol immáron a napijegyek, a családi háromnapos belépők és a csomagajánlatok is elérhetők szálással és utazással. 

Ha helyesen válaszolsz kérdésünkre és like-olod Facebook oldalunkat, 2 db., három egymás utáni napra szóló bérletet nyerhetsz a 2024. július 19. és 28. között megrendezésre kerülő Művészetek Völgyébe!  

A Kutya éji dala c. film egyik főszereplője is fellép a fesztiválon. Ki ő?

a. Méhes Marietta
b. Grandpierre Attila
c. Schwarcz Ádám

A megfejtést 2024. július 10-én 12:00-ig várjuk a megfejtes@tenger.media email címre. A nyerteseket telefonon értesítjük, ezért kérjük, mindenképp add meg elérhetőségedet!

Tehát, ha nyerni akarsz:

1. Nyomj like-ot a Tenger Média Facebook oldalára!
2. A helyes megfejtés betűjelét írd meg a megfejtes@tenger.media email címre, és
3 ...írd bele a levélbe a telefonszámodat is!

Azt, hogy melyik három egymás utáni napra szóljon a bérlet, a nyertes dönti el!

A játékszabályzat és az adatvédelmi nyilatkozat itt érhető el

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr2418432097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása