Hamarosan indul az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja

Közel háromezer programmal vár a Művészetek Völgye július 19. és 28. között Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend helyszínein.

muv_volgy_foto_fekete_kristo_f_tibor_select-1006.jpg

Fotó: Fekete Kristóf Tibor

A fesztivál ezúttal is számos újdonsággal készül, köztük új helyszínekkel, fenntarthatósági és művészeti programokkal, saját színdarabbal, erősödik a kortárs képzőművészeti kínálat, de idén számos múzeum is látogatható lesz a Völgyben. Visszatér sokak kedvence, a Völgyimpró és a Zenélő Busz is.

A Művészetek Völgye Fesztivál olyan, mint egy 10 napos kortárs művészeti összejövetel, ahol nemcsak a zenei műfajok találkoznak, hanem az irodalom, a színház, a tánc- és cirkuszművészetek, a filmek, a fotográfia vagy éppen a kortárs képzőművészet. A Völgy olyan, mint a béke szigete, ahol mindenki kedvére kikapcsolódhat: szeressen akár hajnalig bulizni a kedvenc zenekaraira, kézműveskedni vagy éppen jógával vagy túrával indítani a napot. 

A Völgy idei fellépői között lesz a Bagossy Brothers, Beton.Hofi, a Quimby, a Parno Graszt, a Csaknekedkislány, a Margaret Island és a Carson Coma is. 

A Részletekről Oszkó-Jakab Natália fesztiváligazgató mesélt Kalmár Andrásnak a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. június 26-án:

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr218437691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása