Rejtélyes szerelem a Dunakanyarban

Karinthy Ferenc legendás művét „családi vállalkozásban” mutatja be a Szentendrei Teátrum augusztus 5-én és 8-án. 

original-200817.jpg

Zárás előtt betér egy magányos férfi egy presszóba. A felszolgálónő vonakodva bár, de kiszolgálja. Beszélgetni kezdenek. Aztán flörtölni… De milyen mélységeket kavarhat fel egy véletlen találkozás? És egyáltalán... valós, vagy képzelt alakok randevúja ez? 

Az előadás titkaiba Szinetár Dóra avatta be az érdeklődőket 2024. július 17-én, a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban, a beszélgetőtárs Kalmár András volt:

A Szentendrei Teátrum produkciójának rendezője Szinetár Miklós, szereplői pedig Szinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán. A darab érdekessége, hogy 1971-ben Szinetár rendezésében tévéjátékot is forgattak Karinthy egyfelvonásosából Hámori Ildikóval, Dóra édesanyjával és Sztankay Istvánnal a főszerepben. A darabot jelenlegi formájában 2021-ben mutatták be a szentendrei Szamos Cukrászdában, de a nagy érdeklődére való tekintettel ősztől a Teátrum nagyszínpadán is látható lesz az előadás, amely nemcsak Szentendrén megy a bemutató óta hatalmas sikerrel, de országszerte is találkozhattunk vele, vendégjátékok alkalmával.

KARINTHY FERENC: DUNAKANYAR 
2024.augusztus 5. és 8. 20:30

Szentendrei Teátrum, Városháza udvar
2000 Szentendre, Városház tér 3.

Kávéfőzőnő: Szinetár Dóra
Vendég: Makranczi Zalán
Díszlet: Fazekas Gyula
Jelmez: Velich Rita
Rendező: Szinetár Miklós

A Szentendrei Teátrum produkciója. 

Az előadás hossza: 80 perc, szünet nélkül

Jegyvásárlás itt.

(Esőnap: augusztus 9. 20:30)

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr5118451315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása