Háborús dráma a Bakony mélyén

Egy férfi és egy kislány táboroznak az erdő közepén. Este van, a kislány nagyon fél, így hát a férfi mesélni kezd a háborúról. Ez a Katonaálom c. előadás kerettörténete.

Az Amargant Színházi Műhely a nyár folyamán a Farkasgyepű mellett fekvő erdőben tart különleges színházi előadásokat. Kortársak és klasszikusok formabontó kísérletekkel megtűzdelt fúzióját láthatjuk itt egy olyan térben, ami garantáltan átalakítja a színházról alkotott eddigi elképzeléseinket. Nagy sikerrel játszották Shakespeare Viharját, augusztus 16-án és 17-én pedig a Katonaálom kerül bemutatásra. 

csl6668-scaled-qknw4mh3q16bcrmwisb9zi2t15txsjnti36leyuueo.jpg

Ilyés Lénárd – Fotó: Vainel Gergely Gyula

Ilyés Lénárddal, a színház művészeti vezetőjével Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. július 31-én:

Augusztus folyamán még egy Kosztolányi-estet, illetve egy Kafka és egy Saint-Just ihlette monodrámát is láthatunk a Bakony mélyén az Amargant előadásában. A részletes program és egyéb információk itt érhetők el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr1618459927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása