Folytatódik a sikersorozat a Káli-medencében

A tavalyi hatalmas érdeklődésre való tekintettel Idén is lesz Káli Klasszik a Fejes Akadémia rendezésében, augusztus 9-10-én Káptalantótiban.

unnamed_1.jpg

Augusztus 9-én 18 órai kezdettel Bach, a költő és tudós címmel tart előadást Madarász Iván Kossuth-díjas zeneszerző, fuvolán közreműködik Illés Eszter. Az előadást zongoraest követi, az Egyesület fiatal mentoráltja, Barbarics Csanád előadásában, akinek műsorán J. S. Bach, Sergei Rachmaninov, és Dmitri Shostakovich zongoraművei szerepelnek.

Augusztus 10-én 16 órai kezdettel kamarakoncertet adnak a Fejes Akadémia Egyesület mentoráltjai és művészei. Műsoron lesznek Hubay, Mahler, Brahms, Rachmaninov, Périlhou és Cliffton-Welker remekművei Fejes Krisztina zongoraművész, Polgár Éva zongoraművész, Illés Eszter fuvolaművész, Onczay Zoltán gordonkaművész, Szűcs Máté brácsaművész, Stathatosz Sebestyén hegedűművész és Illés-Szabó Helka fiatal hárfaművész.

Fejes Krisztina zongoraművésszel, a Káli Klasszik megálmodójával Kalmár András beszélgetett a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. augusztus 7-én:

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr1918462043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása