Hatalmas buli készül az Andrássy úton

A fővárosi színházak, az alternatív, a jazz, és a komolyzenei formációk, a civilek, az artisták, és a kultúra sok más nagyszerű képviselője is ott lesz a Te!Feszten, augusztus 23-25 között.

tefeszt.jpg

Ismét ünnepel Terézváros, méghozzá különleges vendégekkel. Olyan premier előtti bemutatókat láthatunk az Andrássyn mint a Bábszínház Szomjas Trollja, Cseri Hanna rendezésében, de jön a Luxemburg grófja is a József Attila Színház művészeinek előadásában, Szente Vajk rendezésében. Tanulságosnak ígérkezik a Kolibri Vitéz Lászlója, Nizsai Dani előadásában, Darvas Benedek zenéjével, de Fundák Kristófék Vadrózsái is ott lesznek hogy a folklór se hiányozzon a felhozatalból. A nagy nevekről és a gyerekprogramokról, a gasztronómiáról és a Te!Feszt szellemiségéről Fülöp-Lehoczky Rella mesélt Kalmár Andrásnak a Trend FM 92.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. augusztus 7-én:

A részletes program itt olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr618463987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása