Tánc a másvilágon túlra

Velekei László és a Győri Balett társulata nem félt hozzányúlni minden idők talán legnagyobb hatású klasszikus balettjéhez. Hamarosan Keszthelyen is látható lez a GisL. 

gisl-gyori-balett-original-237893.jpg

A Nemzeti Táncszínház és a Balaton Színház szeptember 12-15. között rendezi meg a 22. Keszthelyi Táncpanorámát. A fesztivál programjában öt olyan előadás látható, amely a Nemzeti Táncszínházban nagy sikerrel szerepel, ezek egyike a Győri Balett lenyűgöző Giselle parafrázisa, a GisL. Velekei László rendező-koreográfus Adolphe Adam muzsikáját Lajkó Félix virtuóz zenei témáira cserélte, az előadáshoz Szendrényi Éva álmodott rendkívüli látványvilágot.

Az előadás titkairól Velekei László mesélt Kalmár Andrásnak a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. augusztus 14-én: 

Az előadás szeptember 15-én, vasárnap 19.00-től látható Keszthelyen, a Balaton Színházban. Jegyvásárlás itt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr3518469525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása