Nyerj jegyet Alinda beszélgetésére, az Eötvös10-be!

Szeptember 26-án Hámori Gabriella, Schell Judit és Csányi Sándor, a Teréznyu c. film szereplői lesznek Alinda vendégei, páros belépőt nyerhetsz az eseményre, ha velünk játszol!

20210129_alinda_vg30761.jpg

Az Állítsátok meg Terézanyut! c. könyvből készült film szereplői ismert és sikeres fiatal színészek voltak, és ezen a film csak lendített egy nagyot. Most, 20 év múlva már nem pályakezdők, de ismertek és sikeresek – mi történt velük ebben a két évtizedben? Mit vártak akkor, és mit kaptak? Picit sejtették, hogy merre visz az útjuk, vagy éltek a pillanatnak, a filmnek, a szerepnek? Vezető színészek, vezetői ambíciók, külföld és hazai sikerek – ezekről beszélget Veiszer Alinda Hámori Gabriellával, Schell Judittal és Csányi Sándorral. 

Ha helyesen válaszolsz kérdésünkre és like-olod Facebook oldalunkat, páros belépőt nyerhetsz a 2024. szeptember 26-án, csütörtökön 18:00-kor kezdődő beszélgetésre, az Eötvös10-be! 

Az állítsátok meg Terézanyut c. film operatőre egy másik kultuszfilmet is fényképezett, amelynek főszeplője szintén Csányi Sándor volt. Melyik ez a film? 

a. Jumanji
b. Sorstalanság
c. Kontroll

A megfejtést 2024. szeptember 23-án 12:00-ig várjuk a megfejtes@tenger.media email címre. A nyerteseket telefonon értesítjük, ezért kérjük, mindenképp add meg elérhetőségedet!

Tehát, ha nyerni akarsz:

1. Nyomj like-ot a Tenger Média Facebook oldalára!
2. A helyes megfejtés betűjelét írd meg a megfejtes@tenger.media email címre, és
3 ...írd bele a levélbe a telefonszámodat is!

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr3718492790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása