Egy héten át, éjjel-nappal

Országszerte ünnepelnek a kultúrházak, az Eötvös10 pedig különlegesen színes programmal készül.

e10.jpg

Szeptember 23. és 29. között között immár egy teljes héten át várja országszerte több száz kulturális központban és művelődési házban az érdeklődőket a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat. A Magyar Népművelők Egyesülete által tizenhét évvel ezelőtt útjára indított kezdeményezés célja az, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek.

Budapest egyik legnagyobb és legszínesebb kulturális központja, a terézvárosi Eötvös10 sem marad ki az izgalmas programkínálatból, Amerika természeti csodáitól Veiszer Alinda beszélgetős műsoráig rengeteg kreatív és informatív eseményen vehetünk itt részt, nem csak szeptember utolsó hetében, de az egész év folyamán.

Fülöp-Lehoczky Rella, az Eötvös10 kommunikációs menedzsere Kalmár Andrásnak mesélt a részletekről a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. szeptember 18-án:

További információk itt olvashatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr2418492970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása