Zenélő varázsgombák és egy titokzatos virág

Október 11-től a Budapest Bábszínházban mindenki kufli lesz. Legalábbis ez a cél!

aa0d4538c245e0ca675052d81463daec.jpeg

Dániel András nagysikerű karakterei, az elhagyatott réten egy kupacban élő, és folyamatosan különös kalandokba keveredő kuflik ezúttal a Budapest Bábszínház Nagyszínpadán találnak új közönségükre. Ellinger Edina rendezése, a Mindenki legyen kufli! azért is különleges, mert az előadás folyamán az Artisjus-díjas Cseri Hanna és a varázsgombák zenekara kuflistás slágerekkel szórakoztatja a 3+os korosztályt. 

Ellinger Edinával, az előadás rendezőjével és a Budapest Bábszínház igazgatójával az évad többi bemutatójáról, A szomjas trollról, a Hamupipőkéről, a Szikszai Rémusz jegyezte ifjúsági előadásról, a Peer Gyntről és a Kár, hogy anyádat nem hoztuk el! c. vásári bábrevűről is beszélgetett Kalmár András a trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban 2024. szeptember 25-én:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr2018700798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása