Újra behatják az adósságot Terézvárosban

A tavaszi nagysikerű bemutató után ismét látható az Urbán Legendák – A tartozás c. előadás a Jókai tértől a Nyugatiig.

urban_06.jpg

A nemzetközi együttműködésben készült produkció a színházi térből kilépve a városba invitálja a nézőket. A darab alapjául szolgáló írás Fehér Renátó novellája, amely eredetileg a Budapest Nagyregény Terézvárosi fejezeteként jelent meg. A Nagyregény szerkesztője, Tasnádi István írt belőle darabot a Kolibri Színház számára, ahol aztán Vidovszky György rendezővel közösen találták ki a „díszletet,” azaz a helyszíneket, ahol a történet bemutatásra kerül. Az előadás a PlayOn! európai uniós együttműködés támogatásával jött létre, és a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében volt látható, október 10. és 26. között azonban újra műsorra tűzi a Kolibri Színház.

Az előadás egyik főszereplőjével, Csernák Norberttel a Trend fM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban beszélgetett Kalmár András 2024. szeptember 25-én:

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr9218703932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása