Nyerj jegyet a Nagyapám, Frank Sinatra c. előadásra!

Október 27-én látható a zenés térbeli és időbeli utazás a Pesti Vigadóban. Most páros belépőt nyerhetsz, ha velünk játszol!

1947503ac7eb41e293dcefb7159b14ac.jpg

Fotó: Mészáros Zsolt/WSSZ

Amerika - innen nézve - több mint egy földrész, vagy egy ország. Mindenkinek megvan a maga Amerikája, felhőkarcolókkal, száguldó autókkal, világslágerekkel. A nagy vízen túl a kisember is sokra viheti, ha talpraesett és nem ijed meg a saját árnyékától. Legalábbis mi itt, Kelet-Európában így gondoljuk. De mi lett azokkal, akiknek nem sikerült? Akik visszajöttek? Ők mit hoztak haza magukkal Amerikából?

Egy legendás nagyapa, és még legendásabb, amerikai barátja állnak a monodráma középpontjában. Ez a barát nem más, mint Frank Sinatra. Egy életút bukdácsol, száguld, ballag végig a múlt századon. Világégések, nemzeti tragédiák és családi örömök, bánatok bomlanak ki a nagyapa - hol hihető, hol hihetetlen - történeteiből. Közelmúltunk történelme sok szempontból még érzékeny téma lehet, de a világ nagy dolgaival foglalkozni csak empátiával, megértéssel és némi humorral érdemes.

Ha helyesen válaszolsz kérdésünkre és like-olod Facebook oldalunkat, páros belépőt nyerhetsz a 2024. október 27-én, vasárnap 17:30-kor kezdődő Nagyapám, Frank Sinatra c. előadásra, a Pesti Vigadó Sinkovits Imre Kamaratermébe! 

Sinatra egykori felesége később Woody Allen élettárs lett. Ki ő? 

a. Barbara Sinatra
b. Soon-Yi Previn
c. Mia Farrow 

A megfejtést 2024. október 24-én 12:00-ig várjuk a megfejtes@tenger.media email címre. A nyerteseket telefonon értesítjük, ezért kérjük, mindenképp add meg elérhetőségedet!

Tehát, ha nyerni akarsz:

1. Nyomj like-ot a Tenger Média Facebook oldalára!
2. A helyes megfejtés betűjelét írd meg a megfejtes@tenger.media email címre, és
3 ...írd bele a levélbe a telefonszámodat is!

Köszönjük!

(Ha nem bízol a szerencsédben, jegyet itt vásárolhatsz)

Nagyapám, Frank Sinatra

Az előadás időtartama: 80 perc, egy felvonás.

Szereplő: SZABÓ Tibor

Közreműködnek:

HORVÁTH Dániel Dudu - hegedű

NAGY Olivér - nagybőgő

VÖLGYI Attila - pengetős hangszerek

Ügyelő: PADOS Bernát

Súgó: LÉRÁNT Enikő

Írta és rendezte: VERES András

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr118709320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása