Egy fesztiválszervező titkai

Nagy Adrienn, a Művészetek Völgye programigazgatója elárulta, hogyan lehet kiválasztani, leegyeztetni és kordában tartani egy tíz napos összművészeti rendezvény zenei fellépőit.

02_nap_fekete_kristo_f_tibor-1261.jpg

Fotó: Fekete Kristóf Tibor

Az interjú a Trend FM 94.2-n futó Kapcsolódjunk! c. műsorban hangzott el 2024. július 3-án, a beszélgetőtárs Kalmár András volt:

A július 19-én induló Művészetek Völgye bár összművészeti fesztivál, de a legnagyobb közönséget mégiscsak a zenei fellépők vonzzák. Az idei felhozatal is nagyon színes, szinte minden műfaj legjobbjai képviseltetik magukat a rendezvényen. 
A Panoráma Színpadon idén a 30Y, az Aurevoir., a Bagossy Brothers Company, a BËLGA, Beton.Hofi,  a Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, az Elefánt, az Esti Kornél, a hiperkarma, az Ivan & The Parazol, a Kiscsillag, a Margaret Island, a Parno Graszt, a Platon Karataev, a Punnany Massif és a Quimby dalaira bulizhatunk. A fesztivál második nagyszínpadának számító Közlekedési Múzeum x LŐTÉR helyszínen lép fel az Analog Balaton, az Anima Sound System, Ajsa Luna, a Besh o droM, a Co Lee Live Band, a Duckshell, az Európa Kiadó, a Fiúk, a Freakin Disco, Hundred Sins, a Lóci Játszik, a Péterfy Bori & Love Band, a Random Trip, Sisi, a Selah Vie, a Szabó Balázs Bandája, a Vad Fruttik és a VHK is. Innen indul minden nap a múzeum retro Ikarus busza is, a Zenélő Busz, amelyen akusztikus koncerteket hallgatva roboghatunk körbe a fesztiválon. Mindeközben, Vigántpetenden a Cirque du Tókert olyan legendáknak ad otthont, mint Zorán, Kern András, Dés László, a Csík zenekar és Presser Gábor, valamint a Budapest Bár. 

Bővebb információk és jegyvásárlás itt, de nyereményjátékunkon is szerencsét próbálhatsz a 3 napos bérletekért!

A bejegyzés trackback címe:

https://tenger.media/api/trackback/id/tr6518441783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása